لوزه ها با تولید گلبول های سفید جز نگهبانان بدن در برابر میکروب ها و عفونت به شمار می روند. التهاب لوزه، عفونت و درد در ناحیه پشت گلو را در پی دارد و همچنین ایجاد اختلال تنفسی در هنگام خواب به دلیل داشتن لوزه های بزرگ، دلایلی برای انجام عمل جراحی لوزه می باشند. سعی کرده ایم در این مقاله اطلاعات سودبخشی را درباره حراحی لوزه در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.
آسیب پذیری لوزه ها در برابر محرک های خارجی، در کودکان شیوع بیشتری دارد، زیرا سیستم ایمنی بدن آن ها تا قبل از دوره ی بلوغ کارآیی ببشتری خواهد داشت. به علاوه مقاومت سیستم دفاعی بدن کودکان در برابر عفونت و آلودگی ها، در مقایسه با بزرگسالان از توانایی کافی برخوردار نمی باشد.
به منظور پایان دادن به مشکلات و مسائل مربوط به التهاب لوزه پزشک معالج جراحی برداشتن لوزه را تجویز می کند.
احتمال بزرگ بودن لوزه ها به طور طبیعی و مادرزادی وجود دارد، یا اینکه عفونت ها و آلودگی های مکرر مسبب بزرگ شدن آن ها شده باشند. به طور کلی با داشتن شرایطی مانند ایجاد اختلال در تنفس به هنگام خواب یا در حالت عادی و داشتن مشکل در بلع مواد غذایی، باید برای تشخیص انجام عمل جراحی لوزه به پزشک متبحر مراجعه نمود. پیشنهاد ویژه ی ما ترتیب دادن جلسات مشاوره با دکتر احمد ناظم بافقی، متخصص گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن و زیبایی بینی و اندوسکوپی سینوس، به منظور یاری رساندن به شما برای رهایی از مشکلات ناشی از لوزه می باشد.
هدف از جراحی برداشتن لوزه ها، بهبود یافتن موارد زیر می باشد:
از بیمار خواسته می شود اطلاعاتی در زمینه ی داروهای مصرفی بیمار، پیشینه ی شخصی و خانوادگی او درباره عکس العمل شان نسبت به داروهای بیهوشی، سابقه ی هرگونه آلرژی به داروهایی مانند آنتی بیوتیک ها پرسیده می شود.
دوران نقاهت بعد از عمل لوزه سوم ده روز تا دو هفته خواهد بود. این بازه زمانی برای بزرگسالان نسبت به کودکان طولانی تر می باشد. برای آگاهی از دیگر سایر اقدامات بعد و قبل از عمل جراحی لوزه ها به دیگر مقالات ما مراجعه فرمایید.
جراحی سر و گردن و آندوسکوپی سینوس