لوکاوب پشتیبانی اینستاگرام پشتیبانی کانال تلگرام
سینوزیت مزمن در کودکان | درمان سینوزیت در کودکان | دکتر احمد ناظم بافقی
پرسش و پاسخ های بیماری سینوزیت دکتر احمد ناظم بافقی
پرسش و پاسخ های بیماری سینوزیت
ژانویه 23, 2020
رابطه سینوزیت و انحراف بینی دکتر احمد ناظم بافقی
رابطه سینوزیت و انحراف بینی
فوریه 2, 2020

سینوزیت مزمن در کودکان

سینوزیت مزمن در کودکان دکتر احمد ناظم بافقی

سینوزیت مزمن در کودکان

سینوزیت مزمن در کودکان : عفونت سینوس یا سینوزیت در کودکان اغلب تا سن ۱۰ سالگی مشخص نمیشود. باید گفت از آنجایی که این عارضه، علائمی شبیه به حساسیت و آلرژی دارد، دیر تشخیص داده میشود.

سینوزیت مزمن در کودکان دکتر احمد ناظم بافقی

از جمله علائم و نشانه های سینوزیت حاد در کودکان می توان به مواد ذیل اشاره نمود:

• سرماخوردگی که بیش از ۱۰ الی ۱۴ روز به طول انجامد، برخی اوقات کودک دچار تب خفیفی هم می شود.
• سردرد
• ترشح و آبریزش از بینی
• ورم و التهاب اطراف چشمها
• احساس خستگی

کودکان در سنین پایین، بیشتر در معرض ابتلا به عفونتهای سینوس، بینی و چشم ها قرار دارند. لازم به ذکر است که طولانی شدن علائم سرماخوردگی ساده ممکن است نشان دهنده بروز سینوزیت باشد. اگر کودکان کم تر در برابر آلرژی های محیطی نظیر هوای آلوده یا دود سیگار قرار گیرند، احتمال بروز سینوزیت نیز کاهش خواهد یافت.

تشخیص

پزشک به منظور تشخیص سینوزیت در کودکان به معاینه بینی و گوش خواهد پرداخت. سی تی اسکن نیز هر گونه گرفتگی و انسداد در سینوسها را نشان می دهد و بدین وسیله، متخصص قادر به تشخیص نوع سینوزیت خواهد بود.

درمان سینوزیت حاد در کودکان: اکثر کودکان با مصرف آنتی بیوتیک درمان می شوند. در سینوزیت حاد، اسپری های بینی نیز توسط پزشک تجویز می شود. با شروع دوره درمان، علائم این بیماری با گذشت چند روز بهبود پیدا می کند، توجه نمایید که حتی در صورت بهبودی نیز دوره درمان باید به طور کامل طی شود.

ادامه مقاله  مشکلات لوزه سوم در کودکان

درمان سینوزیت مزمن در کودکان : مهم ترین نشانه بروز سینوزیت مزمن، ادامه دار شدن هر کدام از علائم سینوزیت حاد بیش از ۱۲ هفته می باشد.
با تشخیص سینوزیت در کودکان درمان با مصرف آنتی بیوتیک شروع می شود، که در اکثر موارد نیز با استفاده از آنتی بیوتیک علائم برطرف خواهد شد. در صورت عدم بهبودی با دارو، انجام جراحی توصیه می شود.

انجام جراحی اندوسکوپی از جمله روش های درمان سینوزیت مزمن در کودکان میباشد. در این تکنیک، پزشک با بکارگیری از آندوسکوپ، راه های هوایی و سینوسها را باز میکند، تا عبور جریان هوا به وضعیت نرمال بازگردد و از ایجاد عفونت نیز پیشگیری بعمل آید.

دکتر احمد ناظم بافقی

متخصص گوش و حلق و بینی

جراحی سر و گردن و   آندوسکوپی سینوس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button